Chinese moeder uit Wuhu zoekt haar geadopteerde dochter in Nederland!

Voorstellen

Mijn naam is Ping Yang, ik kom uit Anhui, China. Ik ben 47 jaar oud en moeder van twee dochters. Tegenwoordig woon ik in AustraliĆ«. Ik spreek vloeiend Engels.

In 1998 heb ik mijn oudste dochter onder grote druk moeten afstaan, ik ben al jaren op zoek naar haar. Ik voel mij intens schuldig, het is mijn droom om haar op een dag weer te ontmoeten. Ik begrijp dat zij mij misschien niet wil zien, dat accepteer ik. Het zou al zoveel voor mij betekenen als ik weet dat het goed met haar gaat. 

Ik hoop van harte dat mijn dochter of iemand die haar kent deze oproep leest!

Mijn verhaal

Mijn dochter werd op 21 februari 1998 (volgens de maankalender) geboren. Ik was jong en ongehuwd. Het lukte me om mijn dochter gedurende drie maanden te verbergen en voor haar te zorgen. Toen mijn ouders hierachter kwamen dreigden ze mijn dochter te vermoorden als ik haar niet zou afstaan. 

 

Ik vond een plaatselijke familie die mijn dochter wilde adopteren zodat ik haar zou kunnen blijven zien. We spraken af dat ik mijn dochter op een bepaalde plek zou achterlaten en dat zij haar daar zouden "vinden". Dit zou gebeuren onder het toeziend oog van een vriendin die mij hielp. Helaas kwam de familie niet opdagen en werd de politie ingeschakeld, zij namen mijn dochter mee. Via Qingshui politiestation kwam mijn dochter eind mei 1998 in het Wuhu County orphanage terecht. Dit is een klein tehuis dat ook wel het Wangzhi orphanage genoemd werd, dit tehuis bestaat niet meer.

 

Het lukte me om mijn dochter in het tehuis te bezoeken. Ik hoorde dat ze een koosnaampje gekregen had: Xiao Pang, wat "mollige baby" betekent. Op een dag was ze verdwenen. Na herhaaldelijk aandringen vertelden de verzorgsters mij dat mijn dochter geadopteerd was door een Nederlandse familie. 

 

Samenvatting gegevens

Naam geadopteerde: niet bekend

Geboortedatum: tussen februari 1998 en mei 1998

Tehuis: Wuhu city (dit tehuis regelde de adopties voor Wangzhi orphanage)

Provincie: Anhui

Procecure: NSN

Datum adoptie: 1998/1999

Geboortevlekken: geen 

DNA

Ik heb mijn DNA laten opnemen in 23andme en Gedmatch. Als een geadopteerde wil kijken of er verwantschap tussen ons is, kan zij haar DNA in deze databases laten opnemen. Dit kan anoniem, de matching is zeer nauwkeurig. 

Contactgegevens

Emailadres Ping Yang: yp_monica@hotmail.com

Telefoonnummer Ping Yang: 0061401477230 (Australie) 

Nederlandse contactpersoon: hartvoorchina@gmail.com

Ik hoop dat een ieder die dit leest en iets in dit verhaal herkent, contact met mij of mijn contactpersoon wil opnemen!! 


Hieronder ziet u foto's van mijzelf en mijn jongste dochter, die een halfzusje is van de dochter waar ik naar op zoek ben. 






Reacties

Populaire posts van deze blog

Chinese mother searching for her daughter!